Uit voorraad leverbaar
Stalenservice
Laagste prijsgarantie
Gratis verzending boven €80 in NL
Meer dan 20 jaar ervaring

Over ons

Stoffendiscount is al 20 jaar de specialist in interieurstoffen. Wij zijn een familiebedrijf met passie voor interieurstoffen. We beschikken over een ruim aanbod aan interieurstof: Van trendy tot klassiek en van basic unies tot kleurrijke designs.

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige interieurstoffen aan tegen scherpe prijzen. In binnen- en buitenland zoeken wij naar nieuwe en bijzondere stoffen. Wij kopen in bij gerenommeerde fabrieken. Daarnaast ontwerpen wij ook eigen designs, die wij speciaal voor ons bedrijf laten weven. Op deze manier kunnen wij onze klanten ook unieke stoffen aanbieden. Niet voor niets hebben wij diverse binnenhuisarchitecten en stoffeerders als vaste klanten.

Stoffenspektakel

Een gedeelte van onze collectie kunt u vinden op beurzen van het Stoffenspektakel. Deze beurzen vinden plaats in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Helaas is het niet mogelijk om onze hele collectie mee te nemen. U krijgt op deze beurzen een goede indruk voor de kwaliteit waar wij voor staan. Voor verder info over het Stoffenspektakel bij u in de buurt verwijzen wij u naar www.stoffenspektakel.nl.

Menu